Ucluelet Whalewatching

Bekijk grijze walvissen, bultruggen, voorbijgaande orka’s en een groot aantal andere zeedieren en ontdek de schoonheid van Barkley Sound aan de westkust van Vancouver Island. U gaat aan boord van de 65 ‘Lady Selkirk. Dit schip biedt verwarmd binnen en buiten zitplaatsen, toiletten, een snackbar en een bar. Dit ruime schip biedt uitstekend zicht vanaf het dek en de deskundige bemanning geeft commentaar. U kunt ook kiezen voor een tocht op een Zodiac.

OPMERKING: Zodiacs worden niet aanbevolen voor de meeste senioren, zwangere vrouwen, mensen met rug-of nekklachten, iedereen die lijdt aan incontinentie of osteoporose. De minimale leeftijd bij een zodiac is 6 jaar en de minimale lengte is 127 cm. Het vertrek is vanaf Ucluelet.

Dagelijks vertrek tussen 15 maart en 30 september.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024