Drumheller

Drumheller is circa 138 kilometer ten noorden van Calgary en 279 kilometer ten zuiden van Edmonton gelegen. De stad is vernoemd naar de vroegere kolonist Samuel Drumheller en groeide aanzienlijk tijdens de twee decennia na de Eerste Wereldoorlog. Toendertijd werd de stad bekend als “Wonderstad van het westen – de snelst groeiende stad van Canada”.

De belangrijkste bezienswaardigheid in Drumheller is het Royal Tyrrell Museum voor Paleontologie, dat geopend werd in 1985.

Reizen & Excursies

Royal Tyrrell Museum of Paleontology

Hoewel de dinosaurussen die miljoenen jaar geleden in Alberta zwierven zijn uitgestorven, lieten ze genoeg bewijs achter waarmee onderzoekers studies konden doen naar de evolutie van deze prehistorische reuzen.

v.a. € op aanvraag
Family Fun in the West

Verblijf in ruime appartementen, beperkt aantal reisdagen en volop vrije tijd. Ideaal voor gezinnen, families, vriendengroepen en grote reisgezelschappen! Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis.

Vancouver – Calgary, of v.v.

v.a. € 1.101
Prairies & Mountains

Individuele 17-daagse autorondreis door Alberta met relaxt karakter. Ontdek Edmonton, afwisselend prairielandschap en de bekende parken Waterton Lakes, Banff en Jasper.

Edmonton – Edmonton

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024