Waterton Lakes National Park

Waterton Lakes National Park grenst aan de Verenigde Staten waar het park overgaat in Glacier National Park. Een prachtig park dat zeker niet onder doet aan Banff en Jasper National Park. In de zomermaanden blijft het park nog redelijk gespaard van de massa’s bezoekers. Het is de perfecte plek om te genieten van de prachtige blauwe meren, om wilde dieren te spotten en buiten bezig te zijn. Een van de bezienswaardigheden in het park is Red Rock Canyon met zijn kenmerkende rood gekleurde rotsen. Waterton Village is een leuk klein dorp met een aantal hotels, restaurants en bars. Het park is niet voor niets een Unesco World Heritage Site.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.101
Prairies & Mountains

Individuele 17-daagse autorondreis door Alberta met relaxt karakter. Ontdek Edmonton, afwisselend prairielandschap en de bekende parken Waterton Lakes, Banff en Jasper.

Edmonton – Edmonton

v.a. € 2.990
Wandelvakantie British Columbia & Alberta

Tijdens deze 15-daagse individuele rondreis maakt u 4x begeleide wandeltochten en is volop vrije tijd om op eigen gelegenheid te wandelen in de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Waterton National Park.

Calgary – Calgary

Accommodaties

Bayshore Inn Resort & Spa

Bays Inn Resort & Spa is centraal gelegen in Waterton stad aan de rand van Waterton Lake, vlakbij winkels restaurants en wandelpaden door het park.

Waterton Lakes Resort

Waterton Lakes Resort is centraal gelegen in Waterton Town op loopafstand van winkels en restaurants en golfbanen.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024