Kelowna

Kelowna is gelegen aan de oever van Okanagan Lake in de prachtige Okanagan Valley. De stad wordt omringd door bergketens en staat bekend om zijn ongerepte meren, weelderige dennenbossen, kleurrijke tuinen en verleidelijke zandstranden. Maar bovenal, Kelowna staat wereldwijd bekend om zijn overvloed aan boomgaarden en uitgestrekte wijngaarden. Voor wijnliefhebbers is een bezoek aan Kelowna een absolute must!

Met meer dan 29 unieke wijngaarden om uit te kiezen, wacht er een ware ontdekkingsreis op jou. Geniet van uitgebreide rondleidingen door deze schilderachtige wijngaarden en proef een scala aan heerlijke wijnen. Voor een geringe vergoeding word je ondergedompeld in de kunst van het wijn maken terwijl je je smaakpapillen verwent met de beste wijnen die de regio te bieden heeft.

De stad is niet alleen een paradijs voor wijnliefhebbers, maar ook een bruisend. Het is het derde grootste stedelijke gebied in de provincie, met een warme en gastvrije bevolking van ongeveer 180.000 mensen. Hier kun je het hele jaar door genieten van het aangename klimaat, waardoor Kelowna de warmste plek van British Columbia is.

Reizen & Excursies

Grizzli Winery Tour And Tasting

Grizzli Winery is een relatief jong bedrijf opgericht in 2016. U wordt ontvangen door de wijn ambassadeur van Grizzli Winery, hij leidt u rond door de wijngaarden, ook krijgt u uitleg over het proces van wijnmaken en een video presentatie over het makenvan ijswijn.  Uiteraard wordt er ook wijn geproefd.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024