Kelowna, gelegen aan Okanagan Lake in de Okanagan Valley, is omgeven door een bergketen en staat bekend om zijn ongerepte meren, dennenbossen, overvloedige tuinen, zandstranden, maar voornamelijk om zijn vele boom- en wijngaarden. Als u een liefhebber van wijn bent dan is een bezoek aan Kelowna een must. Er zijn meer dan 29 unieke wijngaarden. Tegen een geringe vergoeding krijgt u een uitgebreide rondleiding en mag u verschillende wijnen proeven.

Kelowna is het derde grootste stedelijke gebied in de provincie, met een bevolking van ca. 180.000 mensen. De stad staat bekend als de warmste plek van British Columbia gedurende het gehele jaar.

Reizen & Excursies

Grizzli Winery Tour And Tasting

Grizzli Winery is een relatief jong bedrijf opgericht in 2016. U wordt ontvangen door de wijn ambassadeur van Grizzli Winery, hij leidt u rond door de wijngaarden, ook krijgt u uitleg over het proces van wijnmaken en een video presentatie over het makenvan ijswijn.  Uiteraard wordt er ook wijn geproefd.

v.a. € 2.012
Culinary Discovery

Culinary Discovery is een 14-daagse autorondreis van Calgary naar Vancouver waarbij de focus, naast de natuur en cultuur, is gericht op de culinaire kant van Canada. Proef typisch Canadese gerechten, geniet van Western Style-BBQ, bezoek wijnhuizen en maak een foodmarket tour.

Calgary – Vancouver, of v.v.

v.a. € 1.811
Outdoor Adventure in British Columbia

Individuele 14-daagse autorondreis om Canada op actieve wijze te verkennen. Inclusief meerdere activiteiten, geschikt voor ieder niveau, en vrije tijd op de mooiste outdoorlocaties van British Columbia.

Vancouver – Vancouver

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024