Nanaimo gelegen aan de oostkant van Vancouver Island is de derde oudste stad van British Columbia. In Nanaimo is nog veel terug te vinden van kleurrijke geschiedenis van deze stad. Het heeft veel historische gebouwen en een museum met allerlei voorwerpen uit de tijd van de kolenwinning. Andere historische bezienswaardigheden zijn het HBC Bastion, de Great National Land Building en oude winkelpuien en bars aan Victoria Crescent en Commercial Street.

Nanaimo is tevens een van de havens die Vancouver Island met het vaste land van British Columbia verbindt. Vanuit Nanaimo bent u in ca. 1 uur en 40 minuten bij Horseshoe bay (ten noorden van Vancouver) en in ca. 2 uur bij Tsawwassen (ten zuiden van Vancouver). De overtocht wordt verzorgt door BC Ferries.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024