Quadra Island

Quadra Island is gelegen tussen Vancouver Island en het vasteland en is de grootste van de Discovery Islands. Kunst, cultuur, avontuur en de relaxte sfeer zijn redenen waarom mensen graag naar Quadra Island komen. Het eiland is te bereiken met een 10 minuten durende  ferryovertocht vanaf Vancouver Island. Verken het eiland door er met uw huurauto op uit te trekken, te gaan wandelen of een fiets te huren. Wandel naar Cape Mudge Lighthouse, verken de stranden en ga bij eb op zoek naar petrogliefen: eeuwenoude afbeeldingen in rotsen. Huur een fiets en maak een tocht rondom Morte Lake. Of breng een bezoek aan de lokale kunstgalerijen en studio’s, de golfbaan, Nuyumbalees Cultural Centre of SouthEnd Farm & Vineyards.

Accommodaties

Tsa Kwa Luten Lodge

Tsa Kwa Luten Lodge is gelegen op Quadra Island. Quadra Island is in 10 minuten te bereiken met de Ferry vanaf Campbell River.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024