Channel-Port Aux Basques

Channel-Port Aux Basque dankt zijn naam aan de Baskische walvisjagers. Als je met de ferry vanuit Sydney in Nova Scotia aankomt is Channel-Port Aux Basque de eerste plaats die je aandoet in Newfoundland. Meestal wordt de plaats alleen gebruikt als tankstop en om proviand in te slaan.

Channel-Port Aux Basque heeft echter veel meer te bieden, neem eens de tijd om een wandeling te maken langs de haven waar je de aan de rand van het water leuke winkeltjes vindt. De viskotters, boeien, kreeftenfuiken en de pastelkleurige huizen zijn zeer fotogeniek. Als je wat verder wilt lopen is de Grand Bay West Beach Trailway een mooie route langs een lang zandstand. Een bezoek aan Railway Heritage Centre is ook zeker de moeite waard.

Reizen & Excursies

v.a. € € 8286
Great Atlantic Experience

Great Atlantic Experience is een 23-daagse groepsrondreis door Nova Scotia en Newfoundland. De reis wordt geleid door een ervaren, lokale gids. U wordt meegenomen langs de meest toonaangevende attracties van Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, en Newfoundland en Labrador. 

Halifax – St. John’s

v.a. € 1.150
Ontdek Newfoundland en Labrador

Een 16-daagse autoreis door Nova Scotia, Newfoundland en Labrador, waarbij u kennis maakt met de prachtige landschappen en de ruige schoonheid van het gebied.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024