Ingonish

Ingonish is gelegen aan de kust van Nova Scotia. De ruige kustlijn en ongerepte stranden maken het een paradijs voor natuurliefhebbers. Het Cape Breton Highlands National Park in de buurt biedt een overvloed aan wandelpaden met geweldige uitzichten op de Atlantische Oceaan.

Ingonish staat ook bekend om zijn verse zeevruchten, dus als je van lekker eten houdt, zit je hier goed. De lokale eetgelegenheden serveren smakelijke gerechten met een maritiem tintje.

Reizen & Excursies

v.a. € 1695
Maritimes Coastal Tour

Ontdek de betoverende Maritieme Kustroute, een onvergetelijke 15 daagse reis door de schilderachtige provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island in Canada. Vanaf het moment dat je aankomt in Halifax en je huurauto oppikt, word je ondergedompeld in de pracht van de Atlantische kustlijn.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024