Tatamagouche

Tatamagouche, een pitorresk kustdorp in de provincie Nova Scotia, Canada, biedt een onvergetelijke ervaring voor bezoekers. Dit schilderachtige dorp heeft een levendige hoofdstraat vol met attracties die je niet mag missen. Langs de hoofdstraat vind je een ambachtelijke brouwerij, een weelderige boerenmarkt met lokale producten, heerlijke handgemaakte chocolaatjes en verrukkelijke versgebakken lekkernijen. Als je van chowder houdt, zul je hier ook zeker aan je trekken komen. Voor de avontuurlijke geesten zijn er fietsverhuurmogelijkheden om de omgeving te verkennen.

Wat Tatamagouche echt onderscheidt, zijn de prachtig gerestaureerde spoorwagons die nu dienen als een restaurant en een hotel. Hier kun je genieten van een unieke culinaire ervaring en verblijven in een historische en charmante setting.

Bovendien doorkruist de indrukwekkende Great Trail van 1200 kilometer de stad, waardoor Tatamagouche de perfecte uitvalsbasis is voor avonturiers die dit iconische pad willen verkennen.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

Accommodaties

Train Station Inn

Train Station Inn is een eeuwenoud treinstation met wagons die gerenoveerd zijn. De Inn ligt in het stadje Tatamagouche op loopafstand van winkels en restaurants.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024