Wolfville

Wolfville is gelegen aan de Annapolis Valley; een zonnige vallei met boerderijen, vissersdorpen en boom- en wijngaarden. In Grand-Pré National Historic Site ontdekt u zowel een van de mooist wijngaarden van de omgeving, als de Acadische historie. Rijdt vandaag ook naar de Look-Off, circa 20 minuten ten noordwesten van Wolfville, voor panoramisch uitzicht over de Bay of Fundy en omliggende landerijen. Wandelen doet u bij Blomidon Provincial Park en Cape Split.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.101
Country Inns of Nova Scotia

Country Inns of Nova Scotia is een 11 daagse reis door Nova Scotia waar u verblijft in sfeervolle Country Inns

Halifax – Halifax

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

Accommodaties

Old Orchard Inn & Spa

Old Orchard Inn & Spa ligt op een heuvel aan een afslag van de highway 101, vlakbij het stadje Wolfville en de Grand Pre Winery.

 

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024