Kamloops, de oudste stad van British Columbia, is gelegen in zuid-centraal British Columbia, waar de twee takken van de Thompson River bij elkaar komen. Kamloops heeft een levendige binnenstad met winkels, historische gebouwen, lanen en bakstenen trottoirs. De omgeving biedt diverse mogelijkheden, u kunt er golfen, mountainbiken, skiën, vissen en nog veel meer. Het is tevens mogelijk om een bezoek te brengen aan de oorspronkelijk bewoners van dit gebied, de indianen. Het museum in Secwepemc Heritage Park geeft een uitleg over hun traditionele levenswijze.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.161
Groepsreis Western Journey

Korte rondreis in internationaal gezelschap met Engels/Nederlands- of Duitssprekende begeleiding. Tijdens deze 8-daagse reis vanuit Calgary bezoekt u het indrukwekkende Banff National Park en reist u via Whistler naar metropool Vancouver.

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.514
Rockies Trail

10-daagse busreis Calgary naar Vancouver langs de Rocky Mountains, het binnenland van British Columbia, Whistler en Victoria op Vancouver Island. U reist met een internationale groep en de Engelssprekende reisleider spreekt ook Nederlands!

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

v.a. € 2.872
Western Canada en de Inside Passage – Holland America Line

Deze 15-daagse reis voert langs met een internationale groep langs hoogtepunten van West Canada en laat u aan boord van de ms Nieuw Amsterdam kennis maken met de afwisselende kustlijn van Canada en Alaska.

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.372
The Wild West

De steden Vancouver en Victoria zijn in deze 22-daagse autorondreis gecombineerd met indrukwekkende en afwisselende natuur in o.a. de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Pacific Rim National Park op Vancouver Island.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 955
West Canada Classic

Aantrekkelijk geprijsde autorondreis met verblijf in eenvoudige hotels, waarbij u in 15 dagen West Canada’s highlights bezoekt: Vancouver, Victoria, Whistler, Okanagan Valley en de Rocky Mountains.

Vancouver – Vancouver

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024