Kamloops

Kamloops, de oudste stad van British Columbia, is gelegen in zuid-centraal British Columbia, waar de twee takken van de Thompson River bij elkaar komen. Dez stad is gelegen in het hart van zuid-centraal British Columbia, waar de Thompson River zijn twee takken verenigt.

In het bruisende centrum van Kamloops wachten charmante winkels, historische gebouwen en gezellige bakstenen trottoirs op jouw ontdekking. De levendige sfeer en de vriendelijke lokale bevolking zullen je met open armen verwelkomen.

Maar dat is nog niet alles! De omgeving van Kamloops biedt een overvloed aan opwindende mogelijkheden om jouw avontuurlijke geest te voeden. Trek eropuit en ervaar de adrenaline terwijl je golf speelt op prachtige banen, mountainbiket door ruige landschappen, de pistes trotseert tijdens het skiën, en je hengel uitgooit voor een onvergetelijke viservaring.

En heb je je ooit afgevraagd hoe het leven was voor de oorspronkelijke bewoners van dit prachtige gebied? Je hebt de unieke kans om de fascinerende cultuur van de indianen te ontdekken. Het Secwepemc Heritage Park Museum dompelt je onder in hun traditionele levenswijze en brengt je dichter bij hun erfgoed.

Reizen & Excursies

Rockies Trail en Cruise naar de Gletsjers

Deze 17-daagse reis gaat met een internationale groep van Calgary via de Canadese Rockies naar Vancouver en laat u aan boord van de ms Koningsdam kennis maken met de afwisselende kustlijn van Canada en de gletsjers in Alaska.

Calgary – Vancouver

v.a. € 1.161
Groepsreis Western Journey

Korte rondreis in internationaal gezelschap met Engels/Nederlands- of Duitssprekende begeleiding. Tijdens deze 8-daagse reis vanuit Calgary bezoekt u het indrukwekkende Banff National Park en reist u via Whistler naar metropool Vancouver.

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.514
Rockies Trail

10-daagse busreis Calgary naar Vancouver langs de Rocky Mountains, het binnenland van British Columbia, Whistler en Victoria op Vancouver Island. U reist met een internationale groep en de Engelssprekende reisleider spreekt ook Nederlands!

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

v.a. € 2.872
Western Canada en de Inside Passage – Holland America Line

Deze 15-daagse reis voert langs met een internationale groep langs hoogtepunten van West Canada en laat u aan boord van de ms Koningsdam kennis maken met de afwisselende kustlijn van Canada en Alaska.

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.372
The Wild West

De steden Vancouver en Victoria zijn in deze 22-daagse autorondreis gecombineerd met indrukwekkende en afwisselende natuur in o.a. de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Pacific Rim National Park op Vancouver Island.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 1.090
West Canada Classic

Aantrekkelijk geprijsde autorondreis met verblijf in eenvoudige hotels, waarbij u in 15 dagen West Canada’s highlights bezoekt: Vancouver, Victoria, Whistler, Okanagan Valley en de Rocky Mountains.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 1.686
Treinreis The Canadian

The Canadian is Canada’s beroemdste trein. Tijdens deze 10-daagse reis bent u 5 dagen en 4 nachten aan boord en reist dwars over Canada van Toronto naar Vancouver. Ook ’s winters absoluut de moeite waard!

Toronto – Vancouver, of v.v.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024