Port Hardy

Let op waar u rijdt, want voordat u het weet rijdt u het eiland af… Port Hardy is namelijk geleden aan het einde van de Highway 19 in het noorden op Vancouver Island. Port Hardy dient voornamelijk als terminal voor de boottochten van BC Ferries naar Prince Rupert en Haida Gwaii, of terwijl de Inside Passage en de Discovery Coast Passage.

Reizen & Excursies

v.a. € 4.336
Rail & Sail

Individuele rondreis van 13 dagen door West Canada, waarbij gereisd wordt met onder andere de beroemde trein Rocky Mountaineer, u door de indrukwekkende Inside Passage vaart en over Vancouver Island vliegt.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 3.446
Groepsreis Rocky Roundup

15-daagse groepsreis met Engelse/Duitssprekende reisbegeleiding. De tour voert over Vancouver Island en door de spectaculaire Inside Passage naar de Rocky Mountains en terug met de Rocky Mountaineer Inclusief ferry en diverse excursies. Alle vertrekdata zijn gegarandeerd!

Vancouver – Vancouver

v.a. € 1.960
Inside Passage & The Rockies

Ontdek de contrasten van West Canada in deze 17-daagse autorondreis. Bezoek metropool Vancouver, gematigd regenwoud en lange stranden op Vancouver Island, diepe fjorden van de Inside Passage ferry en de ruige Rocky Mountains.

Vancouver – Calgary, of v.v.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024