Terra Nova National Park

Terra Nova National Park ligt aan de noord-oost kust van Newfoudland en is het oudste nationale park van Newfoundland en Labrador. Het park is niet alleen enorm groot, maar ook buitengewoon divers in zijn natuurlijke landschap. Gelegen ten noorden van Clarenville, biedt dit park een uitgebreide leefomgeving voor een scala aan landdieren, zeedieren en vogels. Een van de meest opvallende kenmerken van het park is de prachtige kustlijn, die wordt gevormd door majestueuze kliffen, schilderachtige beschutte baaien en pittoreske inhammen. Dit biedt bezoekers een adembenemend uitzicht en een geweldige plek om te genieten van de schoonheid van de oceaan.

Naast de kustgebieden heeft het park ook een schat aan landschappen landinwaarts. Wandelend door het Terra Nova National Park zul je betoverd worden door beboste heuvels, imposante rotswanden, sfeervolle moerassen en serene vijvers. Dit diverse terrein biedt een unieke habitat voor talloze diersoorten en creëert een geweldige omgeving voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Om optimaal van het park te genieten, kun je kiezen uit verschillende wandelroutes die variëren in moeilijkheidsgraad. Of je nu een ontspannen wandeling wilt maken of een uitdagende trektocht wilt ondernemen, er is voor elk wat wils. Daarnaast kun je ook genieten van activiteiten zoals kanoën, kajakken en kamperen, waardoor je nog dieper in de natuurlijke pracht van het park kunt duiken.

Als je meer informatie wilt over het Terra Nova National Park, is het bezoekerscentrum bij Salton’s Brook een uitstekende bron. Daar kun je terecht voor deskundig advies, kaarten en aanvullende details over de flora en fauna van het park. Het personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het meeste uit je bezoek aan dit spectaculaire natuurgebied te halen.

Reizen & Excursies

v.a. € € 4149
Circle Newfoundland & Labrador

Circle Newfoundland & Labrador is een 13-daagse groepsrondreis die zowel spectaculaire natuur als interessante cultuur omvat. De reis wordt geleid door een ervaren, lokale gids. De reis begint in Nova Scotia en neemt u vervolgens mee langs de meest toonaangevende attracties van Newfoundland en Labrador.

Halifax – St. John’s

v.a. € 1.150
Ontdek Newfoundland en Labrador

Een 16-daagse autoreis door Nova Scotia, Newfoundland en Labrador, waarbij u kennis maakt met de prachtige landschappen en de ruige schoonheid van het gebied.

Accommodaties

Clode Sound Motel

Clode Sound Motel ligt aan de rand van Terra Nova National park, op korte afstand van de Trans Canada Highway 1 en de zee. Het motel heeft een restauarant.

De kamers hebben een klein keukentje

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024