Charlos Cove

Charlos Cove is een klein dorp aan de oostelijke kust van Nova Scotia ten zuiden van Cape Breton. Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen aan de kustlijn met vaak prachtige uitzichten over de Atlantische Oceaan. Vanuit het plaatsje kun je ook een bezoek brengen aan het op ongeveer een kwartier rijden gelegen Tor Bay Provincial Park.

Charlos Cove is een bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en authentieke ervaring in Nova Scotia, ver weg van de drukte van grotere steden.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.101
Country Inns of Nova Scotia

Country Inns of Nova Scotia is een 11 daagse reis door Nova Scotia waar u verblijft in sfeervolle Country Inns

Halifax – Halifax

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

Accommodaties

Seawind Landing Country Inn

Seawind Landing Country Inn is rustig gelegen in het plaatsje Charlos Cove met uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024