Mahone Bay

Mahone Bay, gelegen in de provincie Nova Scotia, Canada, is een charmant kustplaatsje dat de aandacht trekt van bezoekers vanwege zijn schilderachtige schoonheid en ontspannen sfeer. Met een pittoreske haven en historische maritieme architectuur biedt Mahone Bay een idyllische omgeving voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Het stadje staat bekend om zijn drie karakteristieke kerktorens die de skyline domineren en vaak het onderwerp zijn van ansichtkaarten en foto’s. De rustige straten en pleintjes nodigen uit tot wandelingen en verkenning, terwijl de lokale winkels, galeries en eetgelegenheden een authentieke ervaring bieden voor bezoekers.

De kustlijn van Mahone Bay biedt prachtige uitzichten op de omliggende wateren, wat het tot een populaire bestemming maakt voor zeilers en liefhebbers van watersport. De omgeving biedt ook mogelijkheden voor wandelen, kajakken en andere buitenactiviteiten.

In het stadje kun je genieten van een ontspannen en vredige sfeer, weg van de drukte van de stad, en de schoonheid van de natuurlijke omgeving waarderen. Het is een bestemming die rust biedt voor diegenen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven.

Reizen & Excursies

v.a. € 1695
Maritimes Coastal Tour

Ontdek de betoverende Maritieme Kustroute, een onvergetelijke 15 daagse reis door de schilderachtige provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island in Canada. Vanaf het moment dat je aankomt in Halifax en je huurauto oppikt, word je ondergedompeld in de pracht van de Atlantische kustlijn.

Halifax – Halifax

v.a. € 1.101
Country Inns of Nova Scotia

Country Inns of Nova Scotia is een 11 daagse reis door Nova Scotia waar u verblijft in sfeervolle Country Inns

Halifax – Halifax

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024