Yarmouth

Yarmouth, gelegen aan de zuidwestelijke kust van Nova Scotia, Canada, biedt een boeiende mix van maritieme geschiedenis en prachtige natuur. Dit stadje is een bestemming voor wie op zoek is naar een combinatie van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

Het Yarmouth County Museum is een belangrijke trekpleister voor geschiedenisliefhebbers. Hier ontdek je de rijke maritieme erfenis van Yarmouth, met inbegrip van zijn visserstradities en scheepvaartgeschiedenis.

Langs de kust van Yarmouth kun je genieten van activiteiten als wandelen, vissen en het bewonderen van historische vuurtorens. Het Waterfront Park biedt een ontspannen plek om te genieten van het uitzicht op de haven.

Yarmouth is een prima punt om te starten met de “Lighthouse Route”.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.101
Country Inns of Nova Scotia

Country Inns of Nova Scotia is een 11 daagse reis door Nova Scotia waar u verblijft in sfeervolle Country Inns

Halifax – Halifax

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Accommodaties

Rodd Grand Yarmouth

Rodd Grand Yarmouth ligt downtown Yarmouth op 5 minuten rijden van de CAT Ferry naar Bar Harbour (Maine US)

Tru Hotel Yarmouth

Tru hotel Yarmouth is een vier sterren hotel buiten het centrum van Yarmouth gelegen op 10 minuten rijden van de ferry terminal.

 

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024