Gananoque

Gananoque is de toegangspoort tot het 1000 islands gebied en is gelelegen tussen Toronto en Montreal. Gananoque is eenvoudig te bereiken per auto of trein en heeft ook een luchthaven.

Gananoque is een paradijs voor iedereen die van boten houdt, je kunt hier kano’s of moterboten huren, je kunt er ook voor kiezen om een cruise te maken met een van de vele cruise maatschappijen die hier vertegenwoordigd zijn.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.814
Charming B&B’s Ontario, Quebec & Gaspé

Deze autorondreis is een uitgebreidere versie van de 15-daagse Charming B&B Ontario & Quebec. In 22 dagen bezoekt u Toronto, Montreal, Ottawa, Algonquin Park en Quebec City, en reist u over Gaspé Peninsula.

Toronto – Toronto

v.a. € 1.262
Charming B&B’s Ontario & Quebec

15-daagse rondreis met verblijf in B&B’s en kleinschalige accommodaties. Deze reis combineert steden Toronto, Montreal, Ottawa en Quebec City met de natuur in Algonquin Park en Thousand Islands gebied.

Toronto – Toronto

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024