Percé

Percé is gelegen in de uitlopers van de Appalachen; een bergketen die zich 2.400 kilometer uitstrekt tot Alabama in de Verenigde Staten. Het is een toeristische plaatsje met pittoreske witte huisjes en groene weiden. De 88 meter hoge Rocher Percé is kenmerkend voor het stadje. Bekijk de enorme vrijstaande rots vanuit Percé, wandel er bij eb over een zandbank naartoe of aanschouw de vorm, grootte en kleuren tijdens een boottocht. De boottocht doet tevens vogeleiland Ile-Bonaventure aan. Hier leven onder andere papegaaiduikers en zeekoeten en de grootste kolonie jan-van-genten van Noord-Amerika.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.511
Schilderachtig Quebec en Gaspé

Bezoek in 19 dagen de steden Montreal en Quebec City, de veelzijdige natuur aan de St. Lawrence River, in de parken en langs de grillige kust van Gaspe Peninsula. Autorondreis inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.030
Coastal Quebec

Bezoek de hoogtepunten van provincie Quebec en het Gaspé Peninsula tijdens deze 12-daagse autorondreis.

Montreal – Quebec City, of v.v.

v.a. € 1.814
Charming B&B’s Ontario, Quebec & Gaspé

Deze autorondreis is een uitgebreidere versie van de 15-daagse Charming B&B Ontario & Quebec. In 22 dagen bezoekt u Toronto, Montreal, Ottawa, Algonquin Park en Quebec City, en reist u over Gaspé Peninsula.

Toronto – Toronto

Accommodaties

Hotel Motel Fleur de Lys

Motel-style accommodatie aan de Gulf of St. Lawrence en ligt in het centrum van Percé. Kamers zijn kleurrijk en traditioneel ingericht en enkele bieden zeezicht. Dit hotel heeft de beschikking over 30 kamers verspreid over 2 verdiepingen zonder lift. Verder beschikt dit hotel over een restaurant, supermarkt en gratis parkeerplaatsen.

Alle kamers in dit hotel beschikken over een TV, gratis internet, koffiezetapparaat, klein koelkastje en een haardroger.

 

Hotel le Mirage

Dit charmante motel-stijl hotel is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op Rocher Perce. Alle kamers in dit hotel hebben uitzicht op Rocher Percé. Het Hotel heeft 67 kamers verspreid over twee verdiepingen zonder lift. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

Alle kamers zijn voorzien van een airco, TV, telefoon, internet, telefoon, wekker en een haardroger.

Riotel Percé

Riotel Percé is direct aan zee gelegen met uitzicht op Île Bonaventure met een prachtig uitzicht op Rocher Percé.

Het hotel heeft 80 kamers verspreid over twee verdiepingen zonder lift. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, fitnessruimte, hot tub en gratis parkeerplaatsen.

Iedere kamer in dit hotel is voorzien van een TV, telefoon, gratis WiFi, wekker, koffiezetapparaat en een haardroger.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024