wintervakantie.jpg

Wintervakanties

Aurora Borealis Fort McMurray

Tijdens dit 4-daagse arrangement geniet u vanuit Fort McMurray van de Aurora Borealis; het prachtige noorderlichtverschijnsel. De temperaturen in deze omgeving hoger zijn dan andere gebieden waar de Aurora Borealis aanschouwd kan worden.

IJsberen van Churchill - Adventurer

Het aan de Hudson Bay gelegen Churchill is een van de weinige plaatsen ter wereld waar u ijsberen in hun natuurlijk omgeving kunt zien en deze 4-daagse tour is uw voordeligste mogelijkheid!

Wintersport Whistler

Een wintersportvakantie in Whistler combineert een gigantisch skigebied, de beroemde Champagne Powder Snow, een Europees aandoend skidorp en Canadese gastvrijheid.

Winterspecial Edmonton & Jasper

Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het levendige Edmonton, dé winterstad van Canada, en de schitterende natuur van Jasper National Park in de Rocky Mountains. 

Wintersport Banff

Wintersport in Banff combineert drie skigebieden, een bruisend nachtleven en het winterse landschap van de Rocky Mountains. 8-daags arrangement inclusief overnachtingen, transfers en skipas.

Wintersport Lake Louise

Champagne powdersnow in een van de grootste skigebieden van Noord Amerika: Lake Louise. 8-daags arrangement inclusief transfers en liftpassen.  

Edmonton Winter Special

Edmonton is dé winterstad van Canada. Bij dit 4-daagse arrangement zijn een Segway Tour en Edmonton Attractions Pass inbegrepen en is bovendien volop vrije tijd om deze verrassende stad te ontdekken.

Wintersport Jasper

Geniet tijdens uw wintersportvakantie van droge poedersneeuw, liften zonder wachttijden en het gezellige centrum van Jasper. 8-daags arrangement inclusief overnachtingen, transfers en skipas.

Aurora Borealis Yellowknife

4-daagse winterarrangement in Yellowknife, Northwest Territories, inclusief 2x noorderlicht excursies.

Winterse Avonturen Banff

Actief en avontuurlijk 6-daags arrangement in Banff National Park, inclusief transfers en 4 excursies.
Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024