Tadoussac Whale Watching

Tijdens een cruise op de St. Lawrence rivier, aan de monding van de rivier Saguenay gaat u op zoek naar walvissen. U kunt er voor kiezen om deze excursie door te brengen op een boot of een zodiac.

Edmonton Segway Tours

Ervaar Edmonton in een geheel nieuwe manier! Glijdt door Noord-Amerika grootste stedelijke park tijdens deze unieke tour van Edmonton River Valley.

Royal Tyrrell Museum of Paleontology

Hoewel de dinosaurussen die miljoenen jaar geleden in Alberta zwierven zijn uitgestorven, lieten ze genoeg bewijs achter waarmee onderzoekers studies konden doen naar de evolutie van deze prehistorische reuzen.

Calgary Heritage Park Historic Village

Verken Heritage Town Square, met restaurants, winkels en het Gasoline Alley Museum. Ontdek hoe de introductie van de auto onze cultuur veranderde.

Calgary Tower

Het Calgary Tower observatie dek ligt 191 meter boven het centrum en biedt een spectaculair 360° uitzicht over de bruisende stad, de majestueuze Rocky Mountains, de glooiende heuvels en het uitgestrekte prairie landschap.

Toronto Dinner Cruise

Aan boord van één van de zeven prachtige schepen maakt u een cruise door de haven van Toronto. Geniet van de zonsondergang en bekijk de bezienswaardigheden vanaf de waterkant, terwijl u kijkt naar de adembenemende skyline van deze stad.

Hop-on-Hop-Off City Tour Toronto

Met een 2-daage Hop-on-Hop-off ticket heeft u de vrijheid om op eigen gelegenheid de stad Toronto te bekijken vanuit een Dubbeldekker of Trolly in Londen style.

Jasper Motor Cycle Tour

Tijdens deze persoonlijke sightseeing tour voor 1 of 2 personen zit u in de zijspan van een Harley Davidson motorfiets, die bereden wordt door een professionele rijder.

White Water Rafting Tour vanuit Jasper

Deze excursie is een uitstekende introductie met White Water Rafting. Over een afstand van ca. 9 km. zult u veel klasse 2 stroomversnellingen tegenkomen. Tijdens de rustige stukken krijgt u een uitleg over de menselijke en natuurlijke historie van dit gebied.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024