Spirit Island Cruise on Maligne Lake

Maligne Tours neemt u mee op een 90 minuten cruise op een van de Rockies meest schilderachtige meren. De tour wordt uitgevoerd met een dichte glazen, verwarmde rondvaartboot.

Evening Wildlife Safari

Neem deel aan deze tour door Banff National Park op zoek naar verschillende dieren. Een deskundige gids zal vertellen over de bedreiging waar de dieren vandaag de dag mee te maken hebben en uitleggen hoe het National Park de dieren en hun natuurlijk leefomgeving probeert te beschermen.

The Icefields Parkway Tour vanaf Banff

Bereid u voor op de Columbia Icefield! Met een uitgestrektheid van 325 vierkante km en dieptes van 320 m, vormt deze indrukwekkende Icefield een van de grootste massa’s ijs ten zuiden van de poolcirkel.

Discover Grizzly Bears vanaf Banff

Deze begeleide sightseeing tour belicht een aantal van de topattracties van de Canadese Rockies, allemaal binnen een korte rij-afstand van Banff. Bezoek een grizzly beer toevluchtsoord en kijken naar de prachtige capriolen van ‘Boo’ de beer te midden van zijn natuurlijk omgeving.

Painter’s Lodge Guided Fishing

Gelegen in de door hun zelf genoemde “Salmon Capital of the World”, biedt Painter’s Lodge enkele van de beste vissersmogelijkheden. U zult zeker terugkeren van de Canadese kustwateren met verhalen over de vis die u gevangen heeft of die u zijn ontsnapt.

Toegang tot Britannia Mine Museum

Bezoekers van het Britannia Mine Museum worden weggevaagd door alle activiteiten en tentoonstellingen gemaakt voor zowel volwassenen als kinderen. Klim bijvoorbeeld aan boord van een trein die u 100 jaar terug in de tijd brengt.

Wildlife Viewing River Safari

Ga aan boord van een speciaal ontworpen boot voor deze spannende, een uur durende riviersafari door de spectaculaire Grizzly Bear Valley. Ervaar hoe het is om oog in oog te staan met zwarte beren, grizzly beren en elanden.

Jeep Safari in Grizzly Bear Valley

Tour in een gloednieuw 4 × 4 off-road Jeep voor een “waanzinnig uur” naar de bergtoppen! Ervaring het intieme avontuur van het zien, aanraken en proeven van het voedsel en het leefgebied van de beren in het unieke regenwoud.

Mountain Lakes & Waterfalls Tour

Ontdek de schoonheid van Banff en Yoho National Parks en andere bezienswaardigheden. Geniet van een wandeltocht of van een spectaculair berglandschap. De eerste stop is bij Johnston Canyon waar u voldoende tijd heeft om een korte wandeling te maken naar de Lower Falls.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024