Whistler is nog geen twee uur rijden vanaf Vancouver via de prachtige Sea-to-Sky Highway. Het levendige dorp is gelegen tussen de Whistler en Blackcomb Mountains en heeft zowel zomers als ’s winters een groot scala aan activiteiten te bieden. In de zomer kunt u onder andere mountainbiken, golfen, wandelen en een spectaculaire tocht maken met de Peak2Peak Gondola, die de twee bergtoppen met elkaar verbindt.

Whistler is een voetgangers vriendelijk dorp met vele boutiques, restaurants en bars en heeft een gezellige sfeer zowel overdag als ’s avonds. In diverse bars is ’s avonds ook live muziek aanwezig.

Wintervakantie in Whistler

Whistler is gelegen aan de voet van de Whistler en Blackcomb Mountains en de nummer 1 ski-bestemming van Noord Amerika met de langste ski-afdaling (5 kilometer), de grootste skioppervlakte, de meeste liften en een skiseizoen dat loopt van november tot mei. De twee bergen bieden maar liefst 200 skipistes voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt tot aan het dorp skiën waar het erg gezellig is. Het gebied is toegankelijk met één skipas. Andere activiteiten zijn onder andere heliskiën, sneeuwscootertochten, hodnensledetochten, sneeuwschoenwandelen en (ijs-)vissen. Prijzen voor deze activiteiten zijn op aanvraag.

Whistler Village is autovrij en heeft elementen van zowel Europese als West coast architectuur met gezelligste bistro’s, gourmet restaurants, boutiques en après-ski bars.

Transfertijd is ongeveer 1,5 uur vanaf Vancouver.

Reizen & Excursies

Whistler Mountain Peak to Peak Gondola

Brengt u een bezoek aan Whistler, laat de kans dan niet lopen om te vliegen als een adelaar tijdens de adembenemende reis van 4.4km tussen de toppen van de bergen Whistler en Blackcomb.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024