Campbell River wordt ook wel de zalm hoofdstad van de wereld genoemd. In bepaalde periodes zie je dan ook de zalmen boven het water uitspringen wat een prachtig gezicht is. Campbell River is een kleine stad aan de oostkant van Vancouver Island en ideaal gelegen voor het maken van walvis excursies en grizzly tours, deze tours worden veelal gemaakt met zodiacs. Het voordeel van het maken van excursies met de zodiac aan de oostzijde van Vancouver Island is dat de zee hier rustiger is waardoor het varen comfortabeler wordt, de kans om hier orca’s te spotten is erg groot. Lukt het niet direct bij Campbell River dan wordt er noordelijk naar Telegraph Cove gevaren. Echt een unieke ervaring.

Reizen & Excursies

Whale Watching

Voor Whale Watching werken we al vele jaren samen met Eagle Eye Adventures in Campbell River. Het team van Eagle Eye Adventures zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u Orka’s zult zien.

Painter’s Lodge Guided Fishing

Gelegen in de door hun zelf genoemde “Salmon Capital of the World”, biedt Painter’s Lodge enkele van de beste vissersmogelijkheden. U zult zeker terugkeren van de Canadese kustwateren met verhalen over de vis die u gevangen heeft of die u zijn ontsnapt.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024