Baddeck

Baddeck, gelegen in Nova Scotia, Canada, is een klein stadje aan de oevers van de Bras d’Or Lake. Het staat bekend om zijn historische betekenis en prachtige natuurlijke omgeving.

Baddeck is vooral bekend als de zomerresidentie van Alexander Graham Bell, de beroemde uitvinder van de telefoon. Het Alexander Graham Bell National Historic Site biedt inzicht in het leven en de uitvindingen van Bell. Het museum herbergt een indrukwekkende verzameling van zijn artefacten en archieven.

Het Bras d’Or Lake, een uniek zoutwatermeer, biedt talloze mogelijkheden voor watersporten, zoals zeilen en kajakken. Het is ook een populaire bestemming voor vissers, met overvloedige vismogelijkheden.

Baddeck is omgeven door weelderige bossen en nationale parken, waaronder het Cape Breton Highlands National Park waar wandelaars en natuurliefhebbers tal van paden en uitkijkpunten kunnen verkennen.

Cultuurliefhebbers zullen genieten van de lokale kunstgalerieën en ambachtswinkels in de omgeving. Het dorp heeft ook verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van verse zeevruchten en regionale gerechten.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

v.a. € 4.078
Atlantic Maritimes Tour

13-daagse groepsreis door de Atlantische provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Gegarandeerde vertrekdata!

Halifax – Halifax

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Accommodaties

Inverary Resort

Inverary Resort ligt aan de rand van het dorp Baddeck en de oevers van Bras d’Or Lake.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024