Lunenburg

Lunenburg, gelegen aan de kust van Nova Scotia, Canada, is een historisch stadje dat zijn oorsprong vindt in de 18e eeuw. Het staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst vanwege zijn goed bewaard gebleven Victoriaanse architectuur en maritieme geschiedenis.

De binnenstad van Lunenburg is een wandelbare, fotogenieke plek met kleurrijke gebouwen en geplaveide straten. Het beroemde Bluenose II-schip, een eerbetoon aan het originele vissersschip, is hier te bezoeken en biedt inzicht in de maritieme tradities van de regio.

Voor natuurliefhebbers biedt Lunenburg mogelijkheden voor zeilen, vissen en het spotten van walvissen langs de kust. Kejimkujik National Park, in de buurt, is een paradijs voor wandelaars en kampeerders.

Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, architectuur of gewoon wilt ontspannen aan het water, Lunenburg heeft voor ieder wat wils. Plan een bezoek aan dit charmante stadje en ontdek de unieke mix van erfgoed en natuurlijke schoonheid die het te bieden heeft.

Reizen & Excursies

v.a. € 1695
Maritimes Coastal Tour

Ontdek de betoverende Maritieme Kustroute, een onvergetelijke 15 daagse reis door de schilderachtige provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island in Canada. Vanaf het moment dat je aankomt in Halifax en je huurauto oppikt, word je ondergedompeld in de pracht van de Atlantische kustlijn.

Halifax – Halifax

v.a. € 1.101
Country Inns of Nova Scotia

Country Inns of Nova Scotia is een 11 daagse reis door Nova Scotia waar u verblijft in sfeervolle Country Inns

Halifax – Halifax

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

v.a. € 4.078
Atlantic Maritimes Tour

13-daagse groepsreis door de Atlantische provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Gegarandeerde vertrekdata!

Halifax – Halifax

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024