Matane

Matane is gelegen op het schiereiland Gaspé in de provincie Quebec. Een leuke bezienswaardigheid is de vistrap die speciaal ontworpen is om zalmen te helpen bij de steile hindernis van de Mathieu d’Amoursdam. Er zijn onderwaterramen waardoor u kunt zien hoe de zalmen stroomopwaarts in de Rivière Matane zwemmen.

Reizen & Excursies

v.a. € 1.511
Schilderachtig Quebec en Gaspé

Bezoek in 19 dagen de steden Montreal en Quebec City, de veelzijdige natuur aan de St. Lawrence River, in de parken en langs de grillige kust van Gaspe Peninsula. Autorondreis inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.030
Coastal Quebec

Bezoek de hoogtepunten van provincie Quebec en het Gaspé Peninsula tijdens deze 12-daagse autorondreis.

Montreal – Quebec City, of v.v.

v.a. € 1.814
Charming B&B’s Ontario, Quebec & Gaspé

Deze autorondreis is een uitgebreidere versie van de 15-daagse Charming B&B Ontario & Quebec. In 22 dagen bezoekt u Toronto, Montreal, Ottawa, Algonquin Park en Quebec City, en reist u over Gaspé Peninsula.

Toronto – Toronto

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024