Toronto2 Banner(Jonview).jpeg

Wie zijn wij

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in reizen naar Canada. Op onze site vindt u diverse voorbeelden van rondreizen, fly-drives en treinreizen. Aangezien Canada immens groot is en de reismogelijkheden zo divers, is het onmogelijk om alle mogelijkheden op deze site te plaatsen. Op basis van uw wensen stellen wij graag een maatwerkreis samen. Maak hiervoor gebruik van het maatwerkformulier of stuur ons een e-mail met uw wensen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen of een afspraak maken op ons kantoor.


De Canada Specialist
Groesbeekseweg 73A 
6524 CR Nijmegen

Telefoon: 024 - 2060024
E-mail: info@canadaspecialist.nl

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Wilt u graag uw reis bespreken in ons kantoor maak dan even een afspraak, dit kan ook buiten kantooruren en op zaterdag.De Canada Specialist is een handelsnaam van:
The Travel Company Reisbureau Van Betuw.
The Travel Company Reisbureau Van Betuw, lid van zowel ANVR,SGR als Calamiteitenfonds.

Even kennismaken

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024