Tofino

Tofino is één van de twee pareltjes aan de westkust van Vancouver Island en staat bekent om zijn lange zandstranden. Het heeft ongeveer 1900 inwoners en ligt op het puntje van het schiereiland Esowista. Ten zuiden van Tofino ligt het Pacific Rim National Park.

Tofino is ideaal voor mensen die de ongerepte wildernis van British Columbia willen ervaren. Bij een overnachting in Tofino heeft u een scala aan avontuur voor de deur, zo kunt u onder andere walvis spotten, wandelen, surfen, naar de warmwaterbronnen en strandwandelingen maken.

Reizen & Excursies

v.a. € op aanvraag
Family Fun Vancouver Island

Ontspannen autorondreis met verblijf in ruime appartementen, beperkt aantal reisdagen en volop vrije tijd. Ideaal voor gezinnen, families, vriendengroepen en grote reisgezelschappen! Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 1.960
Inside Passage & The Rockies

Ontdek de contrasten van West Canada in deze 17-daagse autorondreis. Bezoek metropool Vancouver, gematigd regenwoud en lange stranden op Vancouver Island, diepe fjorden van de Inside Passage ferry en de ruige Rocky Mountains.

Vancouver – Calgary, of v.v.

v.a. € 2.372
The Wild West

De steden Vancouver en Victoria zijn in deze 22-daagse autorondreis gecombineerd met indrukwekkende en afwisselende natuur in o.a. de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Pacific Rim National Park op Vancouver Island.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 1.549
Wildlife Discovery West Canada

Schitterende natuur en de beste kansen wildlife te zien gecombineerd in een 15-daagse autorondreis van Calgary naar Vancouver. Inclusief 4x wildlife excursies.

Calgary – Vancouver, of v.v.

v.a. € 2.718
Western Bed & Breakfast

Maak kennis met de Canadese gastvrijheid tijdens deze 21-daagse autorondreis door West-Canada, waarbij u verblijft in kleinschalige Bed&Breakfast-accommodaties.

Calgary – Calgary

v.a. € 1.723
Coastal Wilderness

Historisch Victoria; kunst, cultuur en natuur op Quadra Island, Tofino aan de westkust Vancouver Island en authentieke dorpen als Egmont en Lund zijn gecombineerd in deze afwisselende 12-daagse autorondreis.

Vancouver – Vancouver

Accommodaties

Middle Beach Lodge ***

Middle Beach Lodge is spectaculair gelegen op een rots bij de zee en heeft 2 kilometerprivé strand.

Hotel Zed Tofino

Hotel Zed Tofino is totaal ingericht in Jaren 70 stijl en ligt in een prachtige natuurlijke omgeving. Op 10 minuten lopen ligt een van de mooiste stranden van Canada.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024