Peggy’s Cove

Peggy’s Cove, gelegen aan de schilderachtige kustlijn van Nova Scotia, Canada, is een charmant vissersdorp dat bekend staat om zijn serene schoonheid en historische betekenis. Met zijn karakteristieke vuurtoren die majestueus boven de granieten rotsen uittorent, trekt het dorp bezoekers van over de hele wereld.

Deze rustige gemeenschap biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en staat bekend om zijn ruige, rotsachtige kustlijn en schilderachtige vissershaven. Bezoekers kunnen genieten van een ontspannen wandeling langs de met kiezels bezaaide kustlijn en de authentieke vissershutten bewonderen die de geschiedenis van het gebied weerspiegelen.

De vuurtoren, die al sinds 1915 operationeel is, is een iconisch symbool van dit kustdorp en biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan. Het is een favoriete plek voor fotografen en liefhebbers van de natuur.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de rijke maritieme geschiedenis van Canada, biedt Peggy’s Cove ook een fascinerend inzicht in het leven van vissers in vroegere tijden. Het is ook een geweldige plek om te genieten van verse zeevruchten in de lokale restaurants.

Peggy’s Cove is een ideale bestemming voor  iedereen die op zoek is naar een ontspannen uitje aan de kust.

Reizen & Excursies

v.a. € 1695
Maritimes Coastal Tour

Ontdek de betoverende Maritieme Kustroute, een onvergetelijke 15 daagse reis door de schilderachtige provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island in Canada. Vanaf het moment dat je aankomt in Halifax en je huurauto oppikt, word je ondergedompeld in de pracht van de Atlantische kustlijn.

Halifax – Halifax

v.a. € 1.101
Country Inns of Nova Scotia

Country Inns of Nova Scotia is een 11 daagse reis door Nova Scotia waar u verblijft in sfeervolle Country Inns

Halifax – Halifax

v.a. € 1.410
Verborgen schatten van Nova Scotia

In deze 15 daagse autorondreis maakt u kennis met de afwisselende natuur van Nova Scotia en de lieflijke vissersplaatsjes. U zult versteld staan van de grote getijden verschillen in de Bay of Fundy. Natuurlijk mag een bezoek aan Cape Breton en de Cabot Trail niet ontbreken.

Halifax – Halifax

v.a. € € 8286
Great Atlantic Experience

Great Atlantic Experience is een 23-daagse groepsrondreis door Nova Scotia en Newfoundland. De reis wordt geleid door een ervaren, lokale gids. U wordt meegenomen langs de meest toonaangevende attracties van Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island, en Newfoundland en Labrador. 

Halifax – St. John’s

v.a. € 4.078
Atlantic Maritimes Tour

13-daagse groepsreis door de Atlantische provincies Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Gegarandeerde vertrekdata!

Halifax – Halifax

v.a. € 1.200
Autorondreis Maritimes

15-daagse autorondreis door Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island, waarbij u kennis maakt met historische steden, prachtige natuur, wildlife en een heerlijke kreeftenmaaltijd.

Halifax – Halifax

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024