Bij Tadoussac mondt de rivier Saguenay uit in de St. Lawrencerivier, die bekend staat als de thuishaven van de witte dolfijn. Een boottocht op de St. Lawrencerivier is dan ook echter must bij een bezoek aan dit gebiedt. Houdt uw camera gereed, want als u gelukt heeft ziet u ook nog dwergwalvissen en de tot 16 meter lange bultruggen. Mocht u na de boottocht nog niet genoeg gekregen hebben van deze fantastische dieren, dan kunt u nog een bezoek brengen aan het moderne Centre d’Interprétation des Mammifères marines.

Reizen & Excursies

Tadoussac Whale Watching

Tijdens een cruise op de St. Lawrence rivier, aan de monding van de rivier Saguenay gaat u op zoek naar walvissen. U kunt er voor kiezen om deze excursie door te brengen op een boot of een zodiac.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024