Tadoussac

Bij Tadoussac mondt de rivier Saguenay uit in de St. Lawrencerivier, die bekend staat als de thuishaven van de witte dolfijn. Een boottocht op de St. Lawrencerivier is dan ook echter must bij een bezoek aan dit gebiedt. Houdt uw camera gereed, want als u gelukt heeft ziet u ook nog dwergwalvissen en de tot 16 meter lange bultruggen. Mocht u na de boottocht nog niet genoeg gekregen hebben van deze fantastische dieren, dan kunt u nog een bezoek brengen aan het moderne Centre d’Interprétation des Mammifères marines.

Reizen & Excursies

Tadoussac Whale Watching

Tijdens een cruise op de St. Lawrence rivier, aan de monding van de rivier Saguenay gaat u op zoek naar walvissen. U kunt er voor kiezen om deze excursie door te brengen op een boot of een zodiac.

v.a. € 1.511
Schilderachtig Quebec en Gaspé

Bezoek in 19 dagen de steden Montreal en Quebec City, de veelzijdige natuur aan de St. Lawrence River, in de parken en langs de grillige kust van Gaspe Peninsula. Autorondreis inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.265
Quebec Wilderness & Whales

Ontdek per auto de veelzijdige natuur van Quebec: St. Lawrence River, Saguenay Fjord en vele parken. 15-daagse reis met verblijf in kleinschalige Auberge’s en Inns en inclusief walvisexcursie Tadoussac.

Montreal – Montreal

v.a. € 1.030
Coastal Quebec

Bezoek de hoogtepunten van provincie Quebec en het Gaspé Peninsula tijdens deze 12-daagse autorondreis.

Montreal – Quebec City, of v.v.

v.a. € 1.814
Charming B&B’s Ontario, Quebec & Gaspé

Deze autorondreis is een uitgebreidere versie van de 15-daagse Charming B&B Ontario & Quebec. In 22 dagen bezoekt u Toronto, Montreal, Ottawa, Algonquin Park en Quebec City, en reist u over Gaspé Peninsula.

Toronto – Toronto

v.a. € 1.262
Charming B&B’s Ontario & Quebec

15-daagse rondreis met verblijf in B&B’s en kleinschalige accommodaties. Deze reis combineert steden Toronto, Montreal, Ottawa en Quebec City met de natuur in Algonquin Park en Thousand Islands gebied.

Toronto – Toronto

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024