Victoria

Victoria is een oude koloniale stad en tevens de hoofdstad van British Columbia. Victoria is gelegen op Vancouver Island en heeft voor ieder wat wils. Zo geeft de stad een goed beeld van het Britse koloniale verleden, kunt u de befaamde Butchard Gardens bezoeken (een privétuin die is uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld), genieten van een heerlijke middag High Tea in het historische Fairmont Empress Hotel of op zoek gaan naar orka’s, grijze walvissen, mink walvissen en humpback walvissen in de wateren van de Juan de Fuca Strait.

Andere highligths die absoluut de moeite waard zijn zijn Beacon Hill Park, Bastion Square, de Parlement gebouwen, Chinatown, Inner Harbour en het Royal BC Museum.

Reizen & Excursies

v.a. € 4.886
Trans Canada by Rail

Trans Canada by Rail is een prachtige 15-daagse reis van Toronto naar Vancouver waarbij gereisd wordt met de beroemde treinen ‘The Canadian’ en ‘Rocky Mountaineer’ en vele excursies inbegrepen zijn.

Toronto – Vancouver, of v.v.

v.a. € 4.336
Rail & Sail

Individuele rondreis van 13 dagen door West Canada, waarbij gereisd wordt met onder andere de beroemde trein Rocky Mountaineer, u door de indrukwekkende Inside Passage vaart en over Vancouver Island vliegt.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 3.446
Groepsreis Rocky Roundup

15-daagse groepsreis met Engelse/Duitssprekende reisbegeleiding. De tour voert over Vancouver Island en door de spectaculaire Inside Passage naar de Rocky Mountains en terug met de Rocky Mountaineer Inclusief ferry en diverse excursies. Alle vertrekdata zijn gegarandeerd!

Vancouver – Vancouver

v.a. € 2.514
Rockies Trail

10-daagse busreis Calgary naar Vancouver langs de Rocky Mountains, het binnenland van British Columbia, Whistler en Victoria op Vancouver Island. U reist met een internationale groep en de Engelssprekende reisleider spreekt ook Nederlands!

Calgary – Vancouver

v.a. € 2.405
Groepsreis Canadian Contrasts

15-daagse groepsreis waarbij het oosten en het westen van Canada worden bezocht. Verblijf is in middenklasse hotels; ontbijt, 8 (stads)tours en binnenlandse vlucht zijn inbegrepen. Keuze uit Engels/Nederlands- of Duitssprekende reisbegeleiding.

Toronto – Vancouver

v.a. € 4.657
Mountain Rails & Alaskan Cruise

Een 15-daagse individuele rondreis van Calgary naar Vancouver: combinatie van bustransfers, excursies, Rocky Mountaineer treinreis en een 8-daagse cruise langs de Canadese kustlijn naar de Alaskaanse fjorden.

Calgary – Vancouver, of v.v.

v.a. € 2.372
The Wild West

De steden Vancouver en Victoria zijn in deze 22-daagse autorondreis gecombineerd met indrukwekkende en afwisselende natuur in o.a. de Rocky Mountains, Wells Gray Park en Pacific Rim National Park op Vancouver Island.

Vancouver – Vancouver

v.a. € 2.718
Western Bed & Breakfast

Maak kennis met de Canadese gastvrijheid tijdens deze 21-daagse autorondreis door West-Canada, waarbij u verblijft in kleinschalige Bed&Breakfast-accommodaties.

Calgary – Calgary

v.a. € 1.090
West Canada Classic

Aantrekkelijk geprijsde autorondreis met verblijf in eenvoudige hotels, waarbij u in 15 dagen West Canada’s highlights bezoekt: Vancouver, Victoria, Whistler, Okanagan Valley en de Rocky Mountains.

Vancouver – Vancouver

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024