Victoria is een oude koloniale stad en tevens de hoofdstad van British Columbia. Victoria is gelegen op Vancouver Island en heeft voor ieder wat wils. Zo geeft de stad een goed beeld van het Britse koloniale verleden, kunt u de befaamde Butchard Gardens bezoeken (een privétuin die is uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld), genieten van een heerlijke middag High Tea in het historische Fairmont Empress Hotel of op zoek gaan naar orka’s, grijze walvissen, mink walvissen en humpback walvissen in de wateren van de Juan de Fuca Strait.

Andere highligths die absoluut de moeite waard zijn zijn Beacon Hill Park, Bastion Square, de Parlement gebouwen, Chinatown, Inner Harbour en het Royal BC Museum.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024